غذا به سبک ایتالیایی
غذاهای ایتالیایی طی قرنها و همراه با تحولات اجتماعی و اقتصادی شکل گرفتهاند، اما ریشه آنها به دوران باستان برمیگردد. با کشف مواد غذایی جدید و معرفی سیبزمینی، گوجه فرنگی، ذرت و چغندرقند تغییرات قابل توجهی در غذای ایتالیایی رخ دادهاست. غذاهای ایتالیایی طیف گستردهای از طعمها را ارائه میدهند و یکی از محبوبترین و پر استفادهترین(کپی شده) غذا در جهان است. غذای ایتالیایی فرهنگ غذایی چندین کشور مختلف در سراسر جهان به ویژه ایالات متحده را تحت تأثیر قرار دادهاست.
غذاهای ایتالیایی معمولاً به دلیل سادگی، شناخته میشوند و بسیاری از غذاها فقط دو تا چهار ماده اصلی دارند. آشپزهای ایتالیایی بیشتر به کیفیت مواد تشکیل دهنده متکی هستند. نوع طبخ و مواد تشکیل دهنده غذاهای ایتالیایی در مناطق مختلف متفاوت است. بسیاری از غذاهایی که زمانی فقط در ایتالیا تهیه میشدند، امروزه با تغییرات زیاد، در سراسر دنیا رواج یافتهاند.
طرز تهیه مرغ به سبک ایتالیایی در آرام پز برای ۴ نفر
زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۷ ساعت
مواد لازم
۴ عدد سینه مرغ(بدون استخوان و خرد شده در اندازههای حدود ۳۰ گرم)
۴۰۰ گرم گوجهفرنگی خرد شده(نگینی)
۱ عدد فلفل سبز شیرین
۱ پیاز کوچک سرخ شده
۱ ساقه کرفس متوسط خرد شده
۱ هویج متوسط(پوست گرفته شده و رنده یا خرد شده)
۱ عدد برگ بو
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
۱ قاشق چایخوری ریحان خشک
۲/۱ قاشق چایخوری پودر آویشن(در صورت تمایل)
۲ حبه سیر ریز خرد شده یا ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۲/۱ قاشق جایخوری فلفل قرمز
۲/۱ فنجان پنیر پارمیزان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید!